online in offline oblikovanje

Grafično oblikovanje
po meri naročnika

Ljudje smo vizualna bitja, na nas pustijo vtis lepe stvari, zapomnimo pa si tudi tiste, ki za oko niso ravno prijetne. Naj si ljudje vaše podjetje oziroma vašo grafično podobo ne zapomnijo po slednjem.

Morda bo marsikdo izmed vas zamahnil z roko in rekel, da je važen produkt ali storitev in ne podoba spletne strani ali recimo logotip.

Ali ste vedeli, da ob obisku spletne strani stranka dobrih 6 sekund gleda samo logotip podjetja?

Res je, finančna uspešnost posla je odvisna od prodaje, kot agencija za marketing pa vemo, da je dobro grafično oblikovanje pomemben del poti do gotovega uspeha.

grafično oblikovanje tiskovin - spletno oblikovanje agencija utrip

grafično oblikovanje cenik

Cenik grafičnega oblikovanja

Vaš naslednji projekt je lahko ključen.

18

Aktivnih Strank

46

Končanih projektov

8

Posameznikov v ekipi

3

Leta
Izkušenj

digitalni marketing začetnik

izdelava spletnih strani

Naj vaša grafična podoba ne bo razlog, da vam uhajajo stranke.

Dobro grafično oblikovanje pritegne potencialnega kupca ali uporabnika storitev takoj. A potrebno je izstopati iz povprečja, zato smo tukaj mi. Pomagali vam bomo ustvariti vizualno podobo po vaši meri.

40% ljudi si bolje zapomni dobro grafično podobo, kot tekst.

grafično oblikovanje agencija u3p

Zakaj izdelavo spletnega mesta zaupati nam?

Ali ste vedeli? Več kot 92 % vseh spletnih iskanj je danes opravljenih na mobilnih napravah. To pomeni, da mora biti vaša spletna stran popolnoma prilagojena mobilnim napravam in vključevati elemente, ki so posebej zasnovani za mobilne naprave.

začinimo vaš posel z novo podobo

Vas zanima katera od naših storitev?​

image

IZDELAVA CELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

Osnova za predstavitev in nastop podjetja na trgu je izdelava celostna grafična podoba. Podjetje preko le-te posreduje javnosti svojo osebnost, ki se kaže skozi vse kanale podjetja: oglaševalske kampanje, nastop na spletu

SPLETNO OBLIKOVANJE

SPLETNO OBLIKOVANJE

V spletno oblikovanje spada vse od oblikovanja spletnih strani, priprave oglasov za splet, priprave vsebin za družbena omrežja, e-mailingov

OBLIKOVANJE TISKOVIN

OBLIKOVANJE TISKOVIN

Če se vam zdi, da je digitalna doba pokopala tisk, temu ni tako. Tiskovine so še vedno zelo prisotne v naših življenjih. Gre za širok pojem, ki zajema pripravo brošur, letakov, katalogov, vabil, vizitk, oblikokovanje tiskanih oglasov

OBLIKOVANJE EMBALAŽE

Tudi embalaža predstavlja kanal komunuciranja s potrošniki. Pozornost potrošnika bo pritegnila, v kolikor bo izstopala po obliki in dizajnu.

Zakaj je dovršena grafična podoba pomembna?

Ljudje iz takšnih in drugačni razlogov že od nekdaj skušamo narediti dober vtis. Če to prizadevanje preslikamo na posel, to lahko dosežemo z enotno grafično podobo.

Z usklajeno grafično podobo, ki ima jasno rdečo nit, bo vaše podjetje postalo bolj prepoznavno, ljudje si ga bodo zapomnili. Ob znamki Coca-Cola si zagotovo lahko vizualizirate njihov logotip, kajne? Grafično oblikovanje je doseglo svoj cilj.

 

Kakšen vtis na vas naredijo podjetja, ki imajo dodelano celostno grafično podobo?  Profesionalno, transparentno in kredibilno, kajne?

reference

Naše Preteklo Delo

VSE KATEGORIJE
spletne strani
spletne trgovine
vsebinski marketing
grafično oblikovanje
Brez podatkov pač ne gre

Vaš novi projekt

Odgovorili vam bomo s konrektno ponudbo.

vsebinski marketing agencija u3p 2
Vabimo na kratek pogovor

Vas zanima nov pristop k vašemu naslednjemu projektu?

Ne skrbite, ne grizemo. Imamo pa dobro kavo.

agencija u3p izdelava spletnih strani