google search engine optimisation

SEO optimizacija

Ko stopimo na podjetniško pot, se v veliki večini ne zavedamo, kaj vse je pomembno ali potrebno za to, da bo naš posel viden – vsem, povsod in vedno. Nemalokrat – ali pa skoraj vedno – ob pogovoru s strankami pri besedni zvezi SEO optimizacija naletimo na debele poglede in odprta usta, ki na koncu le izrečejo nekaj v smislu SEO optimizacija? Kaj? Kako? Kaj je to?

Brez skrbi, tudi, če je SEO optimizacija za vas »španska vas« … pomembno je, da za nas ni. Tudi to je eden izmed naših poznanih, domačih terenov, s pomočjo katerega vaš posel povzdignemo še višja.

seo optimizacija spletne strani

SEO OPTIMIZACIJA CENIK

Cenik SEO optimizacije

Vaš naslednji projekt je lahko ključen.

18

Aktivnih Strank

46

Končanih projektov

8

Posameznikov v ekipi

3

Leta
Izkušenj

vsebinski marketing seo optimizacija

optimizacija spletne strani

90 % klikov v Google iskalniku se zgodi na prvi strani iskalnika

Torej, SEO optimizacija je na nek način izboljšava spletne strani, s katero bo ta dosegla čim višje organske (torej, ne plačane) pozicije na Google ali katerem drugem iskalniku. In kot rečeno – dobra pozicija na iskalniku prinese klik na spletno stran, klik na spletno stran pa prinese kupce. In to je cilj vsakega podjetnika, kajne?

90% vseh kliklov se zgodi na 1 strani

55% klikov dobi 1 pozicija

80% vseh klikov dobijo prve tri pozicije

70% klikov dobijo organske objave

Zakaj izdelavo spletnega mesta zaupati nam?

Ali ste vedeli? Več kot 92 % vseh spletnih iskanj je danes opravljenih na mobilnih napravah. To pomeni, da mora biti vaša spletna stran popolnoma prilagojena mobilnim napravam in vključevati elemente, ki so posebej zasnovani za mobilne naprave.

začinimo vaš posel z novo podobo

Vas zanima katera od naših storitev?​

image

On-site in Off-site optimizacija

SEO optimizacija se v grobem deli na dva dela, na on-site optimizacijo in na off-site optimizacijo.

On-site optimizacija pomeni optimizacija vaše spletne strani, na kar vpliva že prvi korak izdelave spletne strani – izbor domene (domena je naslov vaše spletne strani). Nadalje je pomembna sama vsebina spletne strani, naslovi in teksti s primernimi ključnimi besedami – torej z besedami, ki so na vašem področju najbolj iskane – ali kot radi rečemo »googlane«. Ko izpolnimo vse pogoje, bo iskalnik našo spletno stran prepoznal kot relevantno za te določene ključne besede, zato jo bo tudi sam uvrstil na visoko pozicijo. Še višje pa bo, če bo dobro narejena tudi off-site optimizacija …

Če se on-site optimizacija tiče vaše lastne spletne strani, pa je off-site optimizacija – poenostavljeno seveda – odvisna od prisotnosti vaše spletne strani na drugih spletnih straneh. Gre torej za vse aktivnosti, opravljene izven naše spletne strani. Gre za t.i. grajenje povratnih povezav.

 

Zavedamo se, da je napisan tekst za mnoge malce težko razumljiv, zato se ne ustrašite. Tukaj smo ravno zato, da se s tem ukvarjamo mi in ne vi.

reference

Naše Preteklo Delo

VSE KATEGORIJE
spletne strani
spletne trgovine
vsebinski marketing
grafično oblikovanje
Brez podatkov pač ne gre

Vaš novi projekt

Odgovorili vam bomo s konrektno ponudbo.

vsebinski marketing agencija u3p 2
Vabimo na kratek pogovor

Vas zanima nov pristop k vašemu naslednjemu projektu?

Ne skrbite, ne grizemo. Imamo pa dobro kavo.

agencija u3p izdelava spletnih strani